05Jun
2017

Tudi Radovljica otrokom 2017 uspešno za nami

V petek, 19. maja, je šolski sklad naše Osnovne šole Antona Tomaža Linharta na igriščih in v telovadnicah v šoli in okolici organiziral tradicionalno dobrodelno prireditev Radovljica otrokom, s katero smo zbirali sredstva za pomoč otrokom iz socialno šibkejših družin pa tudi za izvedbo nadstandardnih programov za vse učence šole.

Prireditev je tokrat temeljila na gibanju in športu. Športna društva in klubi so se vabilu za sodelovanje odzvali v zares velikem številu, zato smo lahko organizirali več kot dvajset različnih delavnic in aktivnosti.

Prireditev je ob pomoči učiteljice Suzane Adžič tudi letos povezoval Bojan Makovec, s svojim obiskom so nas razveselile vrhunske športnice, pripadnice slovenske vojske: biatlonka Teja Gregorin, triatlonka Mateja Šimic in plavalka Špela Perše. Vodja šolske kuhinje Senad Ćejvanović in predsednik sveta staršev Ervin Bec sta za obiskovalce ves čas prireditve pekla slastne palačinke.

Prireditev je odlično uspela. Zahvaljujemo se vsem nastopajočim na prireditvi ter vsem, ki so na kakršen koli način prispevali, da smo združili prijetno s koristnim.

Upravni odbor šolskega sklada O.Š. A.T.Linharta

OGLED fotografij prireditve