21Avg
2019
Prijave na prehrano

Prijave na prehrano

Spoštovani starši, v kolikor še niste izpolnili Prijave na prehrano, obveščamo, da imate čas še do 26.8.2019, s tem dnem se prijave zaprejo. V eAsistentu vas čaka prijava na šolsko prehrano, za naslednje šolsko leto 2019/2020. Prosimo, da natančno preberete in upoštevate navodila. Prosim bodite pozorni na opcijo STALNI (so vsak dan prijavljeni na kosilo […]

Več o tem

24Jun
2019

Počitnice so tu!

S podelitvijo spričeval, pohval in priznanj ter prireditvijo ob dnevu državnosti smo zaključili še eno šolsko leto! Očenci so odšli na zaslužene počitnice in učilnice bodo samevale do 2. septembra, ko bo šolske hodnike spet napolnil otroški vrvež. Pokukajte v galerijo fotografij z današnje prireditve.

Več o tem

24Jun
2019

Popotnica Lucy

V šolskem letu 2018/19 smo v okviru interesne dejavnosti Let’s practice na popotovanje poslali lutko Lucy. Obiskala je učence na Poljskem, v Nemčiji, Italiji in Grčiji, s katerimi so si naši učenci dopisovali pisemca.

Več o tem

17Jun
2019

SEZNAM UČNIH GRADIV ZA ŠOLSKO LETO 2019/2020

IZPOSOJA UČBENIKOV IZ UČBENIŠKEGA SKLADA:

Osnovna šola A. T. Linharta Radovljica učencem omogoča brezplačno izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada.
Ob izteku šolskega leta mora učenec komplet v celoti vrniti. Če bo kakšen učbenik uničen, poškodovan ali ga ne boste vrnili, boste morali poravnati stroške novega nakupa. Učenec je dolžan učbenike oviti. Prosimo, da učbenikov ne zavijate v samolepilne folije, ki jih konec šolskega leta ni mogoče odstraniti.

Več o tem

Stran 1 od 50