10Apr
2018

Obisk Alenke Kos

Vilinka Alenka Kos je učenkam in učencem predstavila knjigice za boljši in lepši svet. Ob pogovoru z njo so učenci napisali veliko lepih misli. Več utrinkov najdete v galeriji.

Več o tem

15Feb
2018

ALJAŽ prejel SREBRNO PRIZNANJE!!!!!!!

Učenec naše šole ALJAŽ  MAUKO je 3. in 4. 2. 2018 v gostišču Avsenik v Begunjah sodeloval na že 12. mednarodnem tekmovanju harmonikarjev za nagrado Avsenik. Mehove je raztegovalo 107 harmonikaric in harmonikarjev iz Slovenije in Avstrije, ki so igrali na diatonične in klavirske harmonike. ALJAŽ je glede na dosežene točke prejel SREBRNO PRIZNANJE!!!!!!! Aljaž nas tudi v […]

Več o tem

20Jan
2018

Obisk čebelarja

Obiskal nas je Blaž Primožič, ki se ukvarja s čebelarstvom. Na zelo slikovit način nam je predstavil življenje čebel in pridelavo medu. Več utrinkov si lahko ogledate v galeriji.

Več o tem

15Dec
2017

Novoletna prireditev in delavnice

Učenci in učiteljice PŠ Ljubno smo vam zelo hvaležni za tako številčen obisk naše novoletne prireditve, vaš smeh in navdušen aplavz. Želimo vam mirne in prijetne prihajajoče praznike in veliko sreče ter veselja v novem letu. Utrinke iz dogodka si lahko ogledate v galeriji.

Več o tem

Stran 1 od 4