17Nov
2017

Tradicionalni slovenski zajtrk

Na naši podružnici smo tudi letos obeležili tradicionalni slovenski zajtrk. Gospa Lili nam je postregla s slastnimi dobrotami lokalnih proizvajalcev, katere smo z užitkom pojedli. Tako kot na veliko šolah po vsej Sloveniji, smo se tudi mi ves teden pripravljali in nato zapeli pesem Lojzeta Slaka – Čebelar. Aljaž pa je poskrbel za zelo lepo spremljavo […]

Več o tem

10Okt
2017
Kulturni dan 4. razred

Kulturni dan 4. razred

V ponedeljek, 16. 10. 2017, si bomo v Ljubljani v Lutkovnem gledališču ogledali predstavo Peter Pan. Po predstavi bo sledil še kratek ogled Ljubljane. Odhod avtobusa bo ob 8.10 izpred ŠD Ljubno, povratek je predviden ob 13.00. Otroci naj imajo s seboj malico.

Več o tem

20Sep
2017

Peš v šolo

Tudi letos smo se v zelo velikem številu zbrali in se peš odpravili v šolo. Bilo je zelo zabavno in marsikdo se že vsak dan odpravi peš v šolo in domov. Hura!             

Več o tem

19Sep
2017

Pojav naglavnih uši

Spoštovani starši, v šoli so se v teh dneh zopet pojavile uši. S hitrimi in pravimi ukrepi se jih lahko uniči. Naprošamo vas, da jemljete to obvestilo resno. Navajamo nekaj nasvetov Nacionalnega instituta za javno zdravje. Navodila za razuševanje: Ko opazite uši, je pomembno, da natančno pregledate lasišče vsem družinskim članom, ne le otrokom. Zdravila […]

Več o tem

02Sep
2017

Sprejem prvošolcev

1. 9. 2017 so prag naše majhne podružnične šole prestopili štirje prvošolci. Učiteljica Katarina jih je toplo sprejela. Učencem in njihovim staršem želimo veliko sreče v tem novem obdobju šolanja.

Več o tem

Stran 1 od 3