07Okt
2015

Uspeh učencev na mednarodnem tekmovanju AHAC Open 2015 v Šentjurju

Učenci OŠ A. T. Linharta, ki so člani Taekwon-Do kluba Radovljica so se v soboto, 26.9.2015, udeležili mednarodnega tekmovanja AHAC Open 2015 v Šentjurju pri Celju. Ob udeležbi 265 tekmovalcev iz 9 držav, so dosegli velik uspeh in domov prinesli kar nekaj medalj.

Neža Guštin, nosilka višjega rumenega pasu in učenka 3. razreda je osvojila bronasto medaljo v borbah do 31 kg. Na poti do tega uspeha se je spopadla s predstavnicami iz Bosne in Hercegovine ter Slovenije.

Ivana Sitar, učenka 7. razreda, se je odlično odrezala v formah, 5. KUP (višji zeleni pas) in v močni konkurenci osvojila srebrno medaljo. Do tega uspeha je prišla z 2 zaporednima zmagama.

Tibor Oblak, nosilec višjega rumenega pasu in učenec 3. razreda je v borbah do 27 kg osvojil srebrno medaljo. Šele v finalu je moral priznati premoč boljšega tekmeca.

Medej Ručigaj, učenec 6. razreda, je v formah, 7. KUP (višji rumeni pas) osvojil bronasto medaljo. Dokazal je, da se z dobro izvedbo form lahko še vnaprej nadeja odličnih rezultatov.

Vsem nosilcem medalj iskreno čestitamo.

Pripravil: mag. Robert Guštin
Avtor slik: mag. Robert Guštin

neza1 medej1  tibor1 tibor2 ivana2 medaljeivana1
 neza2