23Maj
2016

Zahvala ob zaključku dobrodelne prireditev Radovljica otrokom 2016

V petek, 20. maja, je šolski sklad naše Osnovne šole Antona Tomaža Linharta na igriščih in v telovadnicah v šoli in okolici organiziral tradicionalno dobrodelno prireditev Radovljica otrokom, s katero smo zbirali sredstva za pomoč otrokom iz socialno šibkejših družin pa tudi za izvedbo nadstandardnih programov za vse učence šole. Denar, ki ga bomo zbrali tokrat, bo namenjen za obnovo igrišča ob podružnični šoli Ljubno in obnovo igral na radovljiškem šolskem igrišču.

Prireditev je tokrat temeljila na gibanju in športu. Športna društva in klubi so se vabilu za sodelovanje odzvali v zares velikem številu, zato smo lahko organizirali kar dvajset različnih delavnic in aktivnosti, med njimi košarko, nogomet in mini odbojko, lokostrelstvo, skoke v višino, plesno borilno veščino capoeira, taekwon-do, zamigaj v ritmu, med dvema ognjema, vrtne igre, iskanje skritega zaklada, disk golf, skakanje z vrečami, rolanje, floorball in celo gibanje na konju ter gasilske spretnosti. Na radovljiškem bazenu so se udeleženci lahko lotili plavalnega izziva, na zelenici pred njo pa pilatesa, vse pod vodstvom izkušenih vaditeljev pa seveda za zabavo in dober namen.

Prireditev je ob pomoči učiteljice Suzane Adžič povezoval Bojan Makovec, dogodka so se udeležili tudi nekateri vrhunski športniki, med njimi smučarja Rok Perko in smučar Bruno Božič, atlet Rožle Prezelj, plezalka Martina Čufar, košarkar Luka Završnik, biatlonec in lokostrelec Andrej Zupan, dolgoletni floorball reprezentant Roland Brajič, reprezentantje in igralci floorballa – ekipa Zgage ter najstarejši slovenski olimpijec, atlet Marko Račič.

Za vzdušje je poskrbel tudi novi šolski ansambel, vodja šolske kuhinje Senad Ćejvanović in predsednik sveta staršev Ervin Bec pa sta za obiskovalce ves čas prireditve pekla slastne palačinke. Prireditve se je skupaj udeležilo okoli 1.300 otrok in odraslih. Prodali smo okoli 700 vstopnic za delavnice, skoraj 500 srečk in prav toliko palačink, kar pomeni, da je bila prireditev zares zelo uspešna.

Hvala vsem sodelujočim.

 

Spoštovani starši, sodelavke in sodelavci!

Petkova dobrodelna prireditev je uspešno za nami. Adrenalin je popustil in misli se počasi urejajo. Prve povratne informacije glede prireditve so zelo pozitivne. Na tem mestu bi se vam najlepše zahvalila za vaše sodelovanje pred, med in po prireditvi, ki je odlično uspela.

Hvala za vaš trud in čas, ki ste ga namenili prireditvi, da je popoldne potekalo brez težav in da smo hkrati združili prijetno s koristnim za dobrodelni namen.

Prosim tudi vas, za povratno informacijo, glede organizacije in poteka prireditve. Hvala tudi za vso spodbudo in pozitivno energijo. Bili/e ste odlični/e.

Fotogalerijo si lahko ogledate na spletni strani prireditve.

Lep pozdrav,
Darja Pagon