Office 365 A3:
Officeovo zbirko
Vedno imejte najnovejše različice programa:
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Lync, Access

  • Zabeležite svoje zamisli z načinom dela, ki vam najbolj ustreza: s tipkovnico, peresom ali zaslonom na dotik.
  • Odpirajte datoteke PDF in urejajte odstavke, sezname in tabele, podobno kot v znanih Wordovih dokumentih.
  • Sledite pripombam v Wordovih dokumentih in jih označite kot dokončane z novim gumbom za odgovor.
  • Pretvorite podatke v grafikon ali tabelo v dveh korakih ali manj, tako da jih lahko hitreje analizirate, nato pa pridobite predogled z drugačnim oblikovanjem.
  • V OneNotove zvezke vdelajte Excelove preglednice, Visiove diagrame, fotografije in skoraj vse druge vrste računalniških datotek.
  • Dajte PowerPointovo predstavitev v skupno rabo v spletu tako, da pošljete povezavo do nje.
  • Oblikujte prilagojeno marketinško gradivo, ki ustreza vaši blagovni znamki in strankam.

Office v računalnikih, tabličnih računalnikih in telefonih
Uporabljajte polno različico Officea v računalnikih s sistemom Windows, računalnikih Macintosh, tablicah Windows, napravah iPad®, tablicah s sistemom Android in v večini prenosnih naprav. Vsak uporabnik lahko Office namesti v 5 računalnikov s sistemom Windows ali računalnikov Macintosh, 5 tablic (Windows, iPad in Android) in 5 telefonov.

Office je združljiv z računalniki in tabličnimi računalniki s sistemom Windows 7 ali novejšim ter z računalniki Mac s sistemom Mac OS X 10.6 ali novejšim. Office for iPad lahko namestite v naprave iPad z različico 7 ali novejšo. Office for Android lahko namestite v tablice s sistemom Android KitKat 4.4 ali višjo različico. Če želite več informacij o združljivih tablicah in telefonih, obiščite spletno mesto www.office.com/information.

Office Online
Ustvarjajte in urejajte Wordove, Excelove, PowerPointove in OneNotove datoteke v spletnem brskalniku. Sprotno soavtorstvo olajša sodelovanje.

Shramba in skupna raba datotek
S storitvijo OneDrive za podjetja prejme vsak posameznik 1 TB osebne shrambe v oblaku, do katere lahko dostopa kjer koli. Datoteke preprosto dajte v skupno rabo za druge uporabnike v organizaciji in zunaj nje ter nadzorujte, kdo si lahko posamezno datoteko ogleda in jo ureja. Več informacij