Šolsko tekmovanje iz znanja geografije

14. 11. 2021

Šolsko tekmovanje iz znanja geografije

V torek, 16. 11. 2021, bo potekalo šolsko tekmovanje iz znanja geografije.

S seboj prinesite: kemični svinčnik ali nalivno pero, nekaj barvnih svinčnikov, geo trikotnik, radirko, predvsem pa veliko znanja, zaupanja vase in svoje sposobnosti in veliko dobre volje.

Zberemo se takoj po koncu 5. šolske ure, ob 12.55, in sicer:

  • tekmovalci iz 7. razredov, 8. a in 8. d pred učilnico GEO. Nadzorovala vas bo ga. Tanja Resman Tomše.
  • tekmovalci iz 8. c in 9. b s pogojem PC pred učilnico MA2. Nadzorovala vas bom mentorica tekmovanja. 

Iz te učilnice bo tudi vzpostavljena videokonferenčna povezava za tekmovalce iz 8. a, 8. c in 9. b, ki ne izpolnjujejo pogojev PC. Povezava z navodili za izvedbo tekmovanja na daljavo bo objavljena v GEO spletnih razrednih učilnicah do torka, 16. 11. 2021, zjutraj.

Tekmovanje se bo pričelo ob 13. uri in zaključilo do 14.30.

Tekmovalci, ki mentorici še niste prinesli podpisanih prijavnic, jih morate oddati najkasneje pred pričetkom tekmovanja

Če ste v karanteni in ne izpolnjujete pogojev PC, mentorici skenirane ali fotografirane podpisane prijavnice pošljite kot priponko v Komunikacije eAsistenta. Ko se boste vračali v šolo, pa boste naknadno prinesli originale.

Zadnje priprave za tekmovanje bodo potekale v ponedeljek, 15. 11. 2021, 6. in 7. šolsko uro v učilnici MA2, od koder jih bodo lahko spremljali tudi tekmovalci, ki so v karanteni. Povezavo imajo že v svoji razredni spletni GEO učilnici.

Učence, ki imate v tem času oddelčno skupnost ali izbirni predmet, sem pri učiteljicah že opravičila. Učenke iz 7.  pa naj se nam pridružijo 7. šolsko uro po redni uri MAT.

Marjana Makarovič Košnjek
mentorica tekmovanja