Potep po Radol'c - družabna igra, ki so jo učenci izdelali v podjetniškem krožku

21. 09. 2022

Potep po Radol'c - družabna igra, ki so jo učenci izdelali v podjetniškem krožku

Učenci naše šole, ki so v lanskem šolskem letu sodelovali v podjetniškem krožku, so svoje podjetje poimenovali KREATIV'C d.o.o. V podjetniškem krožku pod mentorstvom ga. Nine Šiler je sodelovalo pet učencev iz 6. razreda in sicer Martin Sever, Matija Šoštaršič Finžgar, Nika Ravnik, Bruno Jerala, Jakob Rebec.

Učenci so izdelali družabno igro "Potep po Radol'c". Gre za namizno igro, kjer se igralci pomikajo po igralni plošči, hkrati pa se ustavljajo na vprašajih, kjer jih čaka kartica z vprašanji v slovenskem in angleškem jeziku. Igralci pri igri spoznavajo znamenitosti in znane osebnosti v občini Radovljica.

Sama igralna plošča ima podobo panjske končnice, škatla pa je opremljena s fotografijami znamenitosti našega kraja. Mladi podjetniki so obiskali tudi Tiskarno in knjigoveznico Radovljica in TIC Radovljica ter pridobili ponudbo za tisk družabne igre. Županu g. Cirilu Globočniku so družabno igro predstavili, tako da nas veseli, da bo mogoče predlog demo verzije družabne igre s strani občine potrjen in bo šla igra še to leto v tisk.

Tudi letos ste učenci od 6. do 9. razreda vabljeni, da se priključite podjetniškemu krožku. Naj vas prepriča naslednji video posnetek:

https://www.facebook.com/razvojnaagencijazgornjegorenjske/videos/3277455689198481

Več od delu v podjetniškem krožku si preberite tukaj:

Podjetniški krožek - poročilo 2021/22

Galerija slik